esmaspäev, 24. mai 2010

23.05 Lätis Dalderis uru ja metssea aias trennis.

Kuna meil Eestis puudub võimalus jahikoeri(seda taksid on) treenida nii metssea aias kui ka normaalne kunsturg puudub, kasutame Läti sõprade igat küllakutset alati ära.Lätist on Vollikesel II järk urus olemas, Fedja peaks veits stabiilsemalt ja mõistusega tööle hakkama-saaks tema II järgu kah ametlikult kinnitada lasta. Seni ma Fedja "tööga" urus II järgule rahul pole , käime harjutamas.Metssea eksami tahaks kah ära teha, aga kuna Eestis juhtub aias nendega õnnetusi, siis hetkel polegi võimalust isegi trenni teha. Kuniks Eestis sead kasvavad, käime Lätti harjutama.
Otsi-otsi..kus on metssiga? Täitsa olemas-see pruun mägi...Fedja va karmik jooksis aias nagu turaseli jänes,(otsing-super!)kuniks leidis magava sea(kult), ja siis läks jahiks-tund aega lasin neil lustida, siis vile ja ärasõit.!Vollikene väsis varem ära, eks oli urus end piisavalt väsitanud.


Seltskond urutrenni huvilisi koguneb..
Kuna peale esimest sööstu urgu oli Fedikul urus" keegi "ees, kes naksas teda-oli "jänes püksis" ja vend Fedja ehmunult ruttu urust väljas-sisse ei usaldanud üksi minna. Lasime vaema-kogenenuma Vollikese appi.Kahepeale on ikka "julge hundi rind rasvane.." Mul oli juba hirm kähriku pärast-retsivad ära, teistele ei jää midagi.Aga ka kährik oskab end teravate hammastega kaitsta.
Veel Julge vend siseneb urgu.



siin sügav kahtlus-kes ikkagi oli urus ja naksas?



Kaks "kõva meest" kihutava kährikul järgi..





Fedja..





Siin tutvub sõber Aston Martin kährikuga päevavalguses




Matul on abiks "vend" Häppy.







Kahekesi ikka julgem.








Kuna minu koertel on ka Lätis urukatse tehtud, aga trenni vastu pole meil midagi-alati võib ja saab ju paremini, siis kasutasime võimalust, ja sõitsime harjutama.Meil Eestis puudub selline võimalus ja urg, kuigi urukori on tuhandeid...



















esmaspäev, 17. mai 2010

15.05 Eesti Takside Tõuühingu sünnipäevapiknik Pillapalu Jahtkonna Jahimajas.



..sünnal oli grillimist....
..osa külalisi oli juba lauall...

..ja chillimist...


..ja toimkonnal nõupidamist....
Ootan veel pilte võistlustest.